Planning 2022 ♥️

Kimchi Sueno Azul ♥️ is helaas niet zwanger 🥺😢We wachten op een volgende poging 🙄🤞🍀

Kimchie Sueno Azul is van 1 december 2017 een prachtig Black tortie  solid , 

Kimchie heeft een super lief  karakter , is ook byzonder eigenwijs , maar o zo raggie , ze knuffelt en praat met haar aparte krakerige miauw  en  ziet in de meest simpele dingen een spel. Kimchie is een echt gezelschap dier en zit niet graag alleen . We hopen dus ook zo'n sociale kater te vinden ! Haar stamboom staat op Pawpeds.

 

Tramuntana's Wendy(Thiara)is een Duitse dame geboren op 06-08-2016 Thiara is Blue tortie mitted . Thiara draagt chocolade en verdunning .

Thiara  ze is een echte dame met prinsessengedrag een dame met arogantie . Ze weet precies wat ze wil . Komt wanneer ze zin heeft .

Zijdezacht een prachtige uitstraling,met haar splitface en haar prachtige dromerige blauwe ogen, wind ze iedereen om de vinger.

Haar stamboom is te zien op Pawpeds. 

 

 

Yara ( Miracles Douces Emma) gesteriliseerd ♥️

Onze derde dame is Miracles douces Emma(Yara) Yara is een dag jonger als Thiara dus van 07-08-2016 ze is Seal tortie mitted . Yara draagt choco. Ook Yara staat op Pawpeds

Yara is een eigenwijze hittepetit , ze weet je uitstekend te bewerken met haar zache lieve stemmetje . Yara houdt van knuffelen , maar laat duidelijk merken , als het genoeg is.

We hebben Yara helaas moeten steriliseren, na haar keizersnee in juni 2021 had ze te veel verklevingen.

Alle dames zijn recent getest ip Fiv/Felv , zijn uitgebreid getest DNA oa op HCM en PKD en via echo op HCM/PKD en Cin.

We houden jullie bij via FB en deze website !

 

Mylo heeft een suprelorin staafje gehad en is 2,5 jaar uit de roulatie geweest , nu heeft hij sinds februari weer intresse in de dames en we dachten echt dat het gelukt was . Maar het bleek toch niet 😬.

De ballen 😜 zijn erweer en we hopen dat het ditmaal met Thiara is gelukt , het wachten begint weer 🤔.........
 
2022 geen kittens , hopelijk volgend jaar 2023 een meer vruchtbaar jaar 🤞♥️🥰

 

 

Inmiddels 21-06-2021 Zijn Thiara en Yara bevallen , beiden van 5 kittens .Een van Yara's kittens is na 3 dagen overleden. Yara is bevallen via een keizersnee en de kittens waren iets te vroeg. Inmiddels gaat het prima! Alle kleintjes hebben hun oogjes open❤️
Thiara heeft 2 katertjes en 3 poesjes 🥰

Yara 4 katertjes 🥰

Ook Kimchie is bevallen op 28-06-2021 en wel van 9 kittens. 
ze is echter veel te vroeg bevallen , met 52 dagen ipv 65. Daardoor zijn er 4 vrij snel overleden en een vijfde 3 weken later.. we hebben hard gewerkt om ze in leven te houden , helaas is dat niet gelukt . Vier zijn er nog over. 2 kittens blijven bij ons. Over twee weken vliegen twee van de kittens uit en de twee laatsten van Thiara en Yara. 
Dan is het weer relatief rustig en zullen er dit jaar  geen kittens meer zijn. 
Foto's zijn te zien in Kittens worden groot❤️