27-07-2021

Er is veel gebeurt de afgelopen maand , waardoor het bijwerken van de website erbij in geschoten is .

De kittens van Thiara en Yara zijn alweer ruim een maand oud en lopen door de hele kamer te springen , alles wordt ontdekt, ze gedragen zich al als grote poezen en katers.

Kimchie is inmiddels ook bevallen , dit is allemaal wat minder goed verlopen . De kittens waren veel te vroeg geboren , het nestje was groot 9 kittens , daarvan zijn er helaas 5 overleden . we hebben ze een mooi gedenk plekje in de tuin gegeven. Inmiddels doen de overgebleven 4 kittens het goed , het zijn wel echte prematuurtjes en ze zullen meer tijd nodig hebben als de andere kittens. Aan mam Kimchie en ons zal het niet liggen ,we doen er alles aan om ze goed op te laten groeien . 

21-06-2021

Hieperdepiep hoera, daar zijn ze dan eindelijk , vol trots laten we weten dat Thiara en Yara mama zijn geworden , beiden van 5 kittens . Helaas is een van Yara's kittens na drie dagen overleden 🥺. De kittens zijn inmiddels 14 en 12 dagen oud. En doen het goed ❤️

 

 

21-05-2021 

Yeah het is gelukt 🥳🎉onze drie dames zijn zwanger! Het heeft lang geduurd , maar de suprelorin is eindelijk uitgewerkt. We hopen over een aantal weken de eerste pluizenbolletjes te mogen verwelkomen .Papa is Mylo onze eigen Seal Mink Kater😻
We hopen op een paar mooie gezonde kittens🤞

                             ❤️❤️❤️❤️❤️❤️


23-04-2021

We zijn alweer een maand of drie bezig met de dekking van onze 3 dames . Tot nu toe helaas zonder resultaat 😢. Mylo onze kater heeft 2,5 jaar geleden een suprelorin staafje gekregen. Hij dekt nu eindelijk wel weer, maar tot nu zonder resultaat. Nog geen kittens op komst dus. 
We gaan gebruik maken van een externe dekkater bij een volgende krolse periode.